Бесплатен безжичан интернет

Бесплатен безжичан интернет

Без разлика дали вашето патување е бизнис или задоволство, Езерски Комплекс Метропол Ви овозможува да останете поврзани на интернет прку безжичан интернет со голема брзина.Имате пристап од Вашата соба (Хотел Метропол и Хотел Белви), спортските терени, плажата и лобијата на хотелите . Уживајте во интернетот додака ја проверувате Вашата електронска пошта, симнувате мапи и насоки, разгледувате информации за Вашите авионски билети ,едноставно ужувате во локални интернет портали или барате активности кои би можеле да ги правите во текот на Вашиот престој на нашиот имот.

 

                                                                                   WIFI internet

Безжичниот бесплатен интернет е само една од многуте бенефиции преку кои нашиот комплекс се обидува да ги препознае и задоволи Вашите туристички преференци и се обидува да Ви ги испорача со секој престој кај нас. 

Со лесните инструкции кои же ги добиете на нашата рецепција, лесно ќе можете да се поврзите со Вашата корпоративна мрежа, лесно ќе можете да  пристапите до Вашата електронска пошта, спуштајте музика, купувајте или користете ги споцијалните мрежи. Сето тоа бесплатно. 

  • Имаме полиса на фер употреба на интернетот, не се дозволени симнување на големи пакети, торенти и содржина за Возрасни се блокирани. 
  • За специјални интернет решенија како флет нет, дирекна оптичка линија до Вашата конференциска сала, наменски интернет линии итн.  има специјални цени кои можете да ги добиете доколку го контактирате нашиот оддел за продажба. 

Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.