Ноќен клуб

Езерскиот комплекс Метропол ви го нуди најдобриот ноќен клуб во Охрид, вистинската дестинација за сите што го сакаат ноќниот живот.

За сите оние кои ловат вистинска енергија, атмосфера обвиена со звуците на диџеи , "Табу" е вистинското место. Прекрасни гоу-гоу (go-go) танчерки, најнов и најсофистициран аудиосистем, инзвондредни светлосни ефекти, две одделни простории, секоја со различна атмосфера генерирана од различни светлечки тела. Овој објект наменет за инзвонреден ноќен живот може да ви понуди вечер различна од се што сте искусиле до сега.


Клубот работи само за наменски нарачани забави.
Капацитетот на клубот е 1000 гости со голем комодитет.

Taboo

Модерна опрема:

  • 125 децибели звук
  • чадни машини
  • машини за пена
  • машини за балончиња
  • 3D ласер во боја
  • светлосни ефекти со оптички влакна
  • повеќе од 30 светлосни уреди

    Скршете ги табуата и нурнете се во мистериозните води на Метропол Езерски комплекс.