Кошаркарски терени

Кошаркарски терени

3

3

2

2Специјални понуди

  • Ценовник плажа Хотели Метропол и Белви

    повеќе

Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Спортски центар

Центарот за спорт и рекреација-Метропол е изграден за потребите на гостите кои престојуваат во хотелскиот комплекс Метропол.

Центарот се состои од:

  • 5 кошаркарски игралишта;
  • 3 тениски игралишта;
  • 3 игралишта за одбојка;
  • 2 игралишта за фудбал;
  • 2 игралишта за одбојка на плажа;
  • 1 пешачка патека.

Спортскиот центар е осветлен за ноќен тренинг и за секакви спортски приредби. Центарот е во масовна употреба за тренирање, како на домашни, така и за странски екипи