Календар на хотелски настани

 • Финален Математички Куп
  08-13. Октомри 2019
  Армаганка Скопје
  Хотели-Метропол...

  повеќе
 • ХХХVIII Советување за заштита на растенијата и Симпозиум за примена на еколошки...

  повеќе
 • Економски институт - Скопје и DemoBalk асоцијацијата ја организираат петтата...

  повеќе
 • Ова е прва покана за учество на VI Конгрес на математичарите на
  Македонија,...

  повеќе
 • Во ресторанот на плажата пред Хотел Белви вчера 21.08.2014 се одржа свечено...

  повеќе
 • 5- ти Конгрес на математичари од Македонија 24-27 Септември

  повеќе
 • 104 основци од 17 земји од Балканот, Европа и Азија, ги одмеруваат своите...

  повеќе
 • 70-та средба на правниците

  повеќе
 • Вториот глобален инвестициски самит во Македонија во организација на “Македонија...

  повеќе
 • "Ammonia Refrigeration Technology"
  9-11 Мај 2013г. Охрид, Република...

  повеќе
 • Метропол езерскиот комплекс е домаќин на: Европската школа за теорија на...

  повеќе
 • Врз основа на член 383, 384 и 387 од Законот за трговските друштва, а во врска...

  повеќе
 • Од почетокот на 2013 година, Хотелите Метропол, Белви и Турист ќе бидат...

  повеќе
 • Започна првиот Македонски Глобален инвестициски самит 2012, во езерскиот...

  повеќе
 • APF 2012 година ќе се одржи во езерскиот комплекс Метропол во Охрид, Република...

  повеќе
 • Метропол езерски комплекс - Охрид, домаќин на "IV Конгрес на еколозите од...

  повеќе
 • Во периодот од 8-ми до 13- ти Октомври 2012 година нашите хотели ќе бидат...

  повеќе
 • ЗЕМАК оваа година го организира Меѓународниот симпозиум ЕНЕРГЕТИКА 2012...

  повеќе
 • 5-от конгрес на Македонското респираторно здружение со меѓународно учество ќе се...

  повеќе
 • Здружението на лекари по оториноларингологија на Македонија и Универзитетската...

  повеќе
 • Веб страната на хотели Метропол се префрла на новиот домејн хостиран во...

  повеќе
 • Езерскиот компелкс Метропол им посакува добредојде на "Perpetuum Jazzile"

  повеќе
 • Почувствувајте ги звуците на џезот, преку магичниот вкус на
  ВИНАТА “СКОВИН” И...

  повеќе
 • Уште еден викенд збогатен со музика во живо во Метропол езерски комплекс –...

  повеќе
 • Во езерски комплекс Метропол се одржа Четвртиот Конгрес на Македонското...

  повеќе
 • Петтиот меѓународен конгрес на невролозите во Република Македонија со...

  повеќе
 • Со задоволство го најавуваме нашето присуство на Twitter .неодамна го...

  повеќе
 • Метропол со нов Facebook профил. Можете да ги следите сите настани во хотелите...

  повеќе

Календар на локални настани

 • Најголемата културна манифестација во државата секоја година се одржува во...

  повеќе
 • о концерт на балканската ѕвезда Жељко Јоксимовиќ во салата на спортско...

  повеќе
 • Свеченото отворање на 53 издание на фестивалот Охридско лето годинава...

  повеќе
 • Градоначалниците од регионот од Македонија, Албанија и Грција, денеска во Корча,...

  повеќе
 • Кајак кану клубот и мотонаутика на мирни води "Стрмец" од Охрид организира 11...

  повеќе
 • Затворање на фестивалот “Охридско Лето” 2012.

  повеќе
 • Свечено отворање на Охридско Лето – 12/07/12 со „РОМЕО И ЈУЛИЈА“ - Вилијам...

  повеќе
 • На велосипеди, преку граница и пак во Охрид.

  Денеска во Охрид ќе се одржи...

  повеќе
 • 52-рото издание на Фестивалот ,,Охридско Лето’’ го започнуваме со театарскиот...

  повеќе
 • Балкански фестивал на народни песни и игри e меѓународна фолклорна манифестација...

  повеќе
 • Ве покануваме на четвртата по ред “Ѓомлезијада 2012” што ќе се одржи во...

  повеќе

Специјални понуди

 • Ценовник плажа Хотели Метропол и Белви

  повеќе