Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Галерија бар

Ви нудиме сосема нов пристап во одморот. Овој бар во хотелот "Белви" ви дава шанса да го вратите времето, времето на филмовите со Ал Капоне, можност да ја почувствува возбуденоста од добра капка, бунтовноста на една добра кубанска пура. Уреден со големо чувство за луксуз, ви нудиме излегување со стил. Не двоумете се, Езерскиот комплекс Метропол ви го нуди токму тоа што ви треба.