Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Појадок - Белви

Салата за доручек во Хотел Белви наречена “Охрид соба” е перфектен микс на две времиња, две различни култури, две традиции - македонска и италјанска. Тука појадокот е ритуал , затоа ние одлучивме тој да е незаборавен. ТУка во Македонија имаме изрека “Денот може да се препознае по утрото”, па затоа ние го нудиме најдоброто од наша страна за да ви овозможиме перфектен ден. Појадокот е сервиран како "шведска маса" со самопослужување поради задоволување на сите ваши вкусови.

Уживајте!