Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

A-la-card

Во Метропол Езерскиот Комплекс рестораните ве пречекуваат со тајни ароми, мириси и вкусови од автентичната локална кујна... каде што желбата за највкусната храна се вплотува со традиционалната музика и брилијантниот поглед кон езерото и градот креирајќи магично чувство за сите сетила.