Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Тераса

Завршете го денот со посета на отворените тераси во Метропол и Белви и уживајте во пријатната атмосфера со избрани пијалоци и ноќна музика, играјќи и забавувајќи се со вашите пријатели...а тука сите се пријатели... тоа е вистинскиот дух на Охрид и Македонија.