Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Ве молиме пополнете ја формата подолу

Полињата обележани со * се задолжителни
* Име на компанија:
* Контакт:
* Email:
Сала за конференции:
Телефон (со код за повикување на државата):
Theme of event:
Датум на почеток на настанот: :
Датум на завршување на настанот: :
* Број на учесници:
Дополнителни информации:
Период на изнајмување (часови):
Внесете го текстот и бројките од сликата подолу