Contact us DIRECTLY:

Settlment Konjsko B.B. 6000 Ohrid - Macedonia
Phone: +(389) 46 203001
Fax: +(389) 46 277212

Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Форма за резарвација на соби

Полињата обележани со * се задолжителни
* Име и презиме:
* Email:
Telefon:
* Хотел:
* Вид на соба:
* Број на возрасни
* Број на деца
* Датум на пристигнување:
* Датум на заминување:
Дополнителни информации:
Внесете го текстот и бројките од сликата подолу