Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & EventsСпецијални понуди

  • Ценовник плажа Хотели Метропол и Белви

    повеќе

Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Преглед - Meeting facilities

Езерскиот комплекс Метропол со единствена комбинација со над 10 конференциски сали, е најголемата локација за конференции и семинари.

Venue Dim. Sq. M Height Theatre Коктел Банкет Boardroom U-форма
Congress Hall(M) 32 x 25 500 2.8 400 250 120 170 60
Car Samoil (M) 18,6 x 6 110 2.7 120 70 60 80 40
Kaneo (M) 10 x 7 70 2.8 50 30 30 40 18
Ohrid (M) 12 x 7 84 2.7 60 40 38 50 24
Бизнис (M) 14,3 x 8 110 2,8 60 50 40 50 35
Банкет (M) 9,5 x 6,8 65 2,8 40 30 36 30 22
Залена сала (M) 10 x 9,5 95 2,7 35 35 32 30 24
Забелешка: Сите димензии се во метри.

На располагање се соодветни и климатизирани соби со цела потребна опрема и други технички апарати .

Па, следниот пат, доколку планирате да организирате конференција, семинар или свадба, без разлика колку мала или голема е таа, зошто да не дозволите професионалците од  Езерскиот комплекс Метропол да се погрижат да ги максимизирате вашите желби.