Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Events

Meetings & Event

Meetings & Event

Meetings & Events

Meetings & EventsMake a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Meeting Rooms

Езерскиот комплекс Метропол со единствена комбинација со над 10 конференциски сали, е најголемата локација за конференции и семинари.

Venue Dim. Sq. M Height Theatre Коктел Банкет Boardroom U-форма
Congress Hall(M) 32 x 25 500 2.8 400 250 120 170 60
Car Samoil (M) 18,6 x 6 110 2.7 120 70 60 80 40
Kaneo (M) 10 x 7 70 2.8 50 30 30 40 18
Ohrid (M) 12 x 7 84 2.7 60 40 38 50 24
Бизнис (M) 14,3 x 8 110 2,8 60 50 40 50 35
Банкет (M) 9,5 x 6,8 65 2,8 40 30 36 30 22
Залена сала (M) 10 x 9,5 95 2,7 35 35 32 30 24
Забелешка: Сите димензии се во метри.


Sali skica


На располагање се соодветни и климатизирани соби со цела потребна опрема и други технички апарати .

Па, следниот пат, доколку планирате да организирате конференција, семинар или свадба, без разлика колку мала или голема е таа, зошто да не дозволите професионалците од  Езерскиот комплекс Метропол да се погрижат да ги максимизирате вашите желби.

За полесно да ги организирате деталите за вашиот настан, следуваат детални скици на салите кои можете лесно да ги симнете и испечатите:

  •  Билјана сала
  •  Лабино сала
  •  Охрид сала   
  •  Канео сала   
  •  Самуил сала
  •  Зелена сала 
  •  Бизнис сала 
  •  Банкет сала

Biljana hall