Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

Weddings

WeddingsMake a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Свадби

За Вашата Свадба од соништата...
Специјални цени за резервации за Октомври и Ноември...
(со повеќе од 10 сали и различни локации за Вашиот избор за највеселата ноќ)Weddings

Професионалците од секторот за продажба ќе Ви асистираат при резервацијата на Вашиот датум, дизајнирање на Вашето мени со избор на јадења според Вашите потреби, финализирање на точниот временски распоред на настаните кои ќе се случуваат во текот на свадбата.
 
За еден од најубавите настани во вашиот живот ви ги нудиме следниве поволности:

  • Подиум за музиката
  • Дегустација на менито за менија над 100 гости
  • Обезбедна соба за брачнит пар веднаш после свадбата.
  • Шампањ и торта обезбедени од страна на хотелот за младиот пар
  • Специјални попусти за соби доколку се потребни за Вашите гости

Без разлика дали се работи за свадба или интимна вечера, нашиот професионален персонал работи со цел да креира настан кој ќе се памети од почетокот до крајот .

Ве очекуваме.