Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Делукс соби - Белви

Луксузни делукс - соби - овие новоизградени соби  се отворени во март 2007 година, нудат неверојатен поглед кон езерото како и неизбежен конфорт во модерен стил, вклучувајќи и услуги "пеј ТВ" (PAY TV) , бања со висока технологија.

Собите се со поглед на езерото и со пространи тераси. Има и со поглед на планината.