Хотели со бесплатен WI-FI интернет

Хотели со бесплатен WI-FI интернет

Безжичен интернет со оптички интернет

Безжичен интернет со оптички интернет

Автоматизиран клима систем

Автоматизиран клима систем

Бесплатен интернет

Бесплатен интернет

Интелигенти автоматизирани соби

Интелигенти автоматизирани собиMake a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Технологија во собаТехнологија во соба:
Кабловска телевизија 60 ТВ канали

Tv

 MP3 музичка програма на  ТВ екран

Бесплатен  WI-FI интернет во сите соби

wifi

Индивидуална контрола на воздушно ладење/греењеkieback

радио

телефон

алармен часовник

компјутерски мрежен приклучок (во некои соби)

фен

дигитален сеф (во некои соби)

штекер со волтажа  110/220