Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Ројал апартман - Белви

Ројал - апартман - најпривилегирана локација во хотелите со панорамски поглед. Апартманот е одличен за луксузен одмор, како и за мали приватни деловни состаноци.

Хотел "Белви" - апартман на третиот спрат каде што ќе можете да ја видите и почувствувате симбиозата на модерното живеење и традицијата. Дизајниран е за да се исполнат сите ваши потреби.