Apartman Belvi

Apartman Belvi

Standardni apartmani Belvi

Standardni apartmani BelviMake a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Стандардни апартмани - Белви

Опуштете се во пространите гостински соби, отворената тераса во секоја соба, погледот кон езерото и на планината, лускузните услови во бањата, директниот телефон, телевизијата со посебен систем на кабелски тв-канали, брзата интернет услуга, бесплатната кабелска телевизија, климата, услугата во соба, пералницата, сефовите.Апартманите се погоре наведените во преводот.

Хотел "Белви" - 7 апартмани со два посебни влеза, две соби - една спална и една дневна. Целосно се опремени со посебен систем на телевизија, клима, радио, телефон, услуга во соба, перална, минибар, туш-кабини итн.