Rezident Metropol

Rezident Metropol

Rezident Metropol

Rezident Metropol

Rezident Metropol

Rezident Metropol

Rezident Metropol

Rezident MetropolMake a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Ројал Апартман - Метропол

Ројал-апартман - најпривилегирана локација во хотелите со панорамски поглед. Апартманот е одличен за луксузен одмор, како и за мали приватни деловни состаноци.

Хотел "Метропол" - овој апартман на вториот спрат бил привремен дом на многу светски познати делегации и лица, како Хозе Карерас и други . Има 2 спални, една дневна и конференциска маса за 8 лица.