Metropol standard suites

Metropol standard suites

Metropol standard suites

Metropol standard suites

Metropol standard suites

Metropol standard suites

Metropol standard suites

Metropol standard suitesMake a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Стандардни апартмани /Семејни соби - Метропол

3 стандардни апартмани (може да се пренаменат во фамилијарни соби) составени од една спална соба и една дневна соба. Целосно се опремени со кабловска телевизија во секоја просторија, телефон, собна услуга, перење и пеглање, мини бар, 2 бањи, тераса и централна климатизација со регулација на температурата во секоја соба посебно.
За семејства дневната соба се преуредува како втора спална соба, со двосед на извлекување соодветен за 2 деца до 12 години.
Големина на соба = 40м2 (плус тераса)