Турист - трокреветна соба

Турист - трокреветна соба

Турист - трокреветна соба

Турист - трокреветна соба

Турист - трокреветна соба

Турист - трокреветна соба

1

1Make a Reservation

Send us a message with your desired room type, arrival date and number of nights you'd like to reserve, and we'll contact you in no time.

Стандарни соби - Турист

Класично уредени во медитерански стил, овие соби се просторни, комфортни и нудат поглед на Охридското Езеро (најстарото езеро во Европа) или на планината Галичица. 

78 соби целосно опремени со кабловска телевизија, телефон, перење и пеглање и тераса. Собите се со 2 единечни кревети, плус можност за трет кревет во соба.
Големина на соба = 19м2 (плус тераса).

Овие соби имаат големи лизгачки врати- прозорци коишто нудат одличен поглед кон Охридското Езеро или кон околните планини.

Сите соби имаат голем балкон со маса и столчиња, идеално за релаксација.