Белви Делукс апартман

Хотел Белви – 3 Де Лукс апартмани, се состои од една спална соба и една дневна соба, но поголем и поудобен од стандардните апартмани. Овие апартмани се опремени со дополнителна WiFi, кабловска телевизија, телевизор со рамен екран во секоја соба, […]

УслугиУслуги


Други Соби

Could also be interest for you

Белви стандардна соба

Стандардни соби Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска телевизија,...

Белви стандардна трокреветна соба

Поглед на планина или езеро Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска...

Белви стандарден апартман

Хотел Белви - 10 стандардни апартмани (прилагодливи за семејни соби) се состојат од една...

Tabip Sen

Loading...