Белви Кралски апартман

Кралски апартман Хотел Белви – Апартман каде што можете да ја видите и почувствувате симбиозата на модерното живеење и традиционалното. Друг привремен дом за многу познати светски уметници, лидери на земји, бизнисмени и други ВИП гости. Се состои од удобна […]

УслугиУслуги


Други Соби

Could also be interest for you

Белви стандардна трокреветна соба

Поглед на планина или езеро Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска...

Белви стандарден апартман

Хотел Белви - 10 стандардни апартмани (прилагодливи за семејни соби) се состојат од една...

Белви Делукс апартман

Хотел Белви - 3 Де Лукс апартмани, се состои од една спална соба и една дневна соба, но...

Tabip Sen

Loading...