Белви стандарден апартман

Хотел Белви – 10 стандардни апартмани (прилагодливи за семејни соби) се состојат од една спална соба и една дневна соба. Тие се комплетно опремени со WiFi, кабловска телевизија, телевизор со рамен екран во секоја соба, телефон, мини бар, две бањи, […]

УслугиУслуги


Други Соби

Could also be interest for you

Белви стандардна соба

Стандардни соби Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска телевизија,...

Белви стандардна трокреветна соба

Поглед на планина или езеро Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска...

Белви Делукс апартман

Хотел Белви - 3 Де Лукс апартмани, се состои од една спална соба и една дневна соба, но...