Белви стандардна соба

Стандардни соби Хотел Белви – 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска телевизија, телевизор со рамен екран, телефон, мини бар, бања, централен клима уред со регулација на температурата во секоја соба и балкон со поглед езеро или планина. Собите се […]

УслугиУслуги


Други Соби

Could also be interest for you

Белви Делукс апартман

Хотел Белви - 3 Де Лукс апартмани, се состои од една спална соба и една дневна соба, но...

Белви Кралски апартман

Кралски апартман Хотел Белви - Апартман каде што можете да ја видите и почувствувате...

Турист - Стандардна Соба

Хотел Турист 78 соби комплетно опремени со кабловска телевизија, телефон, услуга перење...

Tabip Sen

Loading...