Белви стандардна трокреветна соба

Поглед на планина или езеро Хотел Белви – 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска телевизија, телевизор со рамен екран, телефон, мини бар, бања, централен клима уред со регулација на температурата во секоја соба и балкон со поглед езеро или […]

УслугиУслуги


Други Соби

Could also be interest for you

Турист - Стандардна Соба

Хотел Турист 78 соби комплетно опремени со кабловска телевизија, телефон, услуга перење...

Белви стандардна соба

Стандардни соби Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска телевизија,...

Белви стандарден апартман

Хотел Белви - 10 стандардни апартмани (прилагодливи за семејни соби) се состојат од една...

Tabip Sen

Loading...