Метропол Делукс апартман

Делукс апартмани Хотел Метропол – апартман 1 Де Лукс, се состои од една креветна соба и една дневна соба, но поголем и поудобен од стандардните апартмани. Овој апартман е опремен со кабелска телевизија во секоја соба, телефон, услуга во соба, […]

УслугиУслуги


Други Соби

Could also be interest for you

Турист - Стандардна Соба

Хотел Турист 78 соби комплетно опремени со кабловска телевизија, телефон, услуга перење...

Белви стандардна соба

Стандардни соби Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска телевизија,...

Белви стандардна трокреветна соба

Поглед на планина или езеро Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска...

Tabip Sen

Loading...