Метропол Резидент апартман

Резидентен апартман Хотел Метропол – Овој стан беше привремено дом на многу познати светски уметници, претседатели од многу земји и други ВИП лица. Има 2 спални соби, една дневна соба и конференциска маса за 8 лица. Големина на просторијата = […]

УслугиУслуги


Други Соби

Could also be interest for you

Турист - Стандардна Соба

Хотел Турист 78 соби комплетно опремени со кабловска телевизија, телефон, услуга перење...

Белви стандардна соба

Стандардни соби Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска телевизија,...

Белви стандардна трокреветна соба

Поглед на планина или езеро Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска...

Tabip Sen

Loading...