Метропол семејна соба

Семејни соби / Стандардни апартмани Хотел Метропол – 3 стандардни апартмани (прилагодливи за семејни соби) се состоеја од една спална соба и една дневна соба. Тие се исто така комплетно опремени со кабелска телевизија во секоја соба, телефон, собна услуга, […]

УслугиУслуги


Други Соби

Could also be interest for you

Турист - Стандардна Соба

Хотел Турист 78 соби комплетно опремени со кабловска телевизија, телефон, услуга перење...

Белви стандардна соба

Стандардни соби Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска телевизија,...

Белви стандардна трокреветна соба

Поглед на планина или езеро Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска...

Tabip Sen

Loading...