Метропол Стандардна Соба

Поглед на езеро Хотел Метропол 110 соби комплетно опремени со комплементарна WiFi, кабловска телевизија, телевизор со рамен екран, телефон, мини бар, бања, централна климатизација со регулација на температурата во секоја соба и балкон со езеро или поглед на планина. Собите […]

УслугиУслуги


Други Соби

Could also be interest for you

Белви стандардна трокреветна соба

Поглед на планина или езеро Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска...

Белви стандарден апартман

Хотел Белви - 10 стандардни апартмани (прилагодливи за семејни соби) се состојат од една...

Белви Делукс апартман

Хотел Белви - 3 Де Лукс апартмани, се состои од една спална соба и една дневна соба, но...

Tabip Sen

Loading...