Турист – Стандардна Соба

Хотел Турист 78 соби комплетно опремени со кабловска телевизија, телефон, услуга перење и пеглање, бања и тераса (постои можност за трет кревет). Големина на просторијата = 19м2 (плус тераса).

УслугиУслуги


Други Соби

Could also be interest for you

Белви стандардна соба

Стандардни соби Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска телевизија,...

Белви стандардна трокреветна соба

Поглед на планина или езеро Хотел Белви - 172 соби комплетно опремени со WiFi, кабловска...

Белви стандарден апартман

Хотел Белви - 10 стандардни апартмани (прилагодливи за семејни соби) се состојат од една...

Tabip Sen

Loading...